0 800 50 22 14

Інфолінія

Корисні поради

ДОГЛЯД ЗА МЕТАЛОПЛАСТИКОВИМИ ВІКНАМИ

Однин із важливих факторів, які впливають на вибір вікон, — це  простота у подальшому догляді за металопластиковими виробами. Якщо дотримуватися певних рекомендацій, можна значно продовжити термін їх служби.

06 Липня, 2017

Корисні поради

ТОП-10 ПОМИЛОК ПІД ЧАС МОНТАЖУ ПЛАСТИКОВИХ ВІКОН

Неправильне встановлення пластикових вікон може спричинити витік тепла, проникнення в будівлю небажаних повітряних потоків і прискорене руйнування віконних рам. До Вашої уваги 10 помилок, які найчастіше роблять монтажники.

 

06 Липня, 2017

Пластикові вікна

Чому "плачуть" пластикові вікна

За дослідженням ТМ «REHAU», най­­більші проблеми, пов’язані з вікнами, – це протяги та волога (конденсат), яка утво­рюється на склі або відкосах.

25 Травня, 2017

Корисні поради

Металопластикові вікна для лоджій та балконів

Балкони ти лоджії — це невід’ємний атрибут як звичайної міської квартири, так і заміського будинку. Хтось перетворює балкон на склад непотрібних речей, а хтось насолоджується на лоджії ранковою кавою. Чим би вони для нас не слугували, все ж важливо, щоб там було затишно та комфортно. Ось тому і виникає необхідність засклити їх металопластиковими вікнами.

25 Травня, 2017

Корисні поради

6 СПОСОБІВ ОЧИЩЕННЯ ПЛАСТИКОВОГО ВІКНА ВІД ПРИЛИПЛОЇ "НАМЕРТВО" ЗАХИСНОЇ ПЛІВКИ

Багато щасливих власників металопластикових вікон зустрічаються з проблемою невчасно знятої захисної плівки, яка з часом міцно прилипає до пластика. Що ж робити з прилиплою захисною плівкою?

25 Травня, 2017

Корисні поради

“З ЯКОГО ПРОФІЛЮ ВИГОТОВЛЯЄТЕ ВІКНА?”

“А У ВАС Є НІМЕЦЬКИЙ ПРОФІЛЬ?”

Дуже часто з таких запитань розпочинається розмова в салоні з продажу вікон. Так і хочеться відповісти зустрічним питанням: “Вам потрібні комплектуючі для виготовлення вікон чи вікна?” Відповідь, найімовірніше, буде: “Вікна”.

 

25 Травня, 2017

Пластикові вікна

Чи безпечні пластикові вікна

У давні часи питання екологічності виробів не виникало, оскільки не було винайдено стільки хімічних сполук, які отруюють нам життя. Стрімкий розвиток нових технологій та можливостей спонукав науковців досліджувати їх вплив на довкілля і наш організм. Виявилося, ми нашкодили собі власними винаходами! Сьогодні проблему екологічності товарів та послуг уже ставлять на перший план.

24 Травня, 2017