0 800 50 22 14

Інфолінія

Металопластикові вікна для лоджій та балконів

25 Травня, 2017

Балкони ти лоджії — це невід’ємний атрибут як звичайної міської квартири, так і заміського будинку. Хтось перетворює балкон на склад непотрібних речей, а хтось насолоджується на лоджії ранковою кавою. Чим би вони для нас не слугували, все ж важливо, щоб там було затишно та комфортно. Ось тому і виникає необхідність засклити їх металопластиковими вікнами.

Основна перевага металопластикових вікон — це, звичайно, високий рівень тепло- та шумоізоляції. Адже на балконі повинно бути так само затишно, як і в помешканні. У зимовий період така конструкція надійно захистить вас від проникнення усередину снігу, а ось влітку, особливо у період дощів та поривів сильного вітру, ваша лоджія буде надійно захищена від вологи та пилу.

 

СУЧАСНІ ВІКОННІ СИСТЕМИ

Сьогодні існують надійні та сучасні віконні системи для балконів, що складаються з якісного профілю та надійного склопакету. Саме для такого засклення виробники передбачили системи, які мають підвищений рівень теплоізоляції та захисту від надлишкового шуму з вулиці. Завдяки тому, що вони врахували всі нюанси наших погодних умов, такі металопластикові вікна, якщо вони підібрані правильно, будуть не тільки захищати вас, а й матимуть тривалий термін використання. Також важливим фактором є професійне встановлення такої системи. Якщо всі заміри та монтаж проведуть досвідчені спеціалісти, проблем з подальшою експлуатацією у вас точно не виникатиме.

Варто зауважити, що системи для балконів та лоджій можуть бути не такими стандартними, як вікна у кімнатах. У таких конструкціях можна використати різні цікаві новинки. Наприклад, зробити їх дзеркальними або оформити у стилі модних зараз «французьких балконів», коли вікна мають висоту всієї стіни, що не тільки цікаво виглядає, а й пропускає більше денного світла у приміщення. 

ЯКІ МЕТАЛОПЛАСТИКОВІ ВІКНА ОБРАТИ?

Профіль для засклення балконів та лоджій варто використовувати 3- чи 5-камерний, а ось сам склопакет може бути однокамерним та двокамерним. Такий вид конструкції передбачає як звичайний тип відкриття, такі поворотно-відкидну систему. Це досить зручно та практично, бо таким чином можливо провітрювати помешкання навіть тоді, коли у ньому перебувають маленькі діти. Ще такий метод відкриття вікон дозволяє уникнути протягів, що теж відіграє важливу роль при виборі. Можна встановити спеціальний механізм, який дозволить контролювати рівень відкриття вікна і дасть змогу залишати його в режимі "мікропровітрювання" навіть уночі.

Металопластикові вікна надійно захищають балкон від суворих зим, оскільки мають повну герметичність. Головне, щоб встановленням займались професіонали. В порівнянні зі звичайними дерев’яними рамами, такі конструкції ізолюють вас від зайвого шуму, оскільки знижують його аж у 3 рази.

Професійно підібрані та якісно встановлені металопластикові вікна перетворять ваш балкон чи лоджію на ще одну затишну кімнату, в яку буде приємно та комфортно заходити у будь-яку пору року.

25 Травня, 2017

Читайте також

Пластикові вікна

Чому "плачуть" пластикові вікна

25 Травня, 2017

Пластикові вікна

Чи безпечні пластикові вікна

24 Травня, 2017