0 800 50 22 14

Інфолінія

Вікна для

ІДЕАЛЬНА КУХНЯ. МІСІЯ МОЖЛИВА

Для більшості господинь ідеальна кухня — це велика кухня. І така думка, звичайно, є слушною…

Адже сучасна кухня — це і гаряча плита для приготування страв, і столик для сімейних трапез чи святкувань, і затишне  місце для чаювання, для «по 50» з кумом або для читання газет, і дитячий куточок для уроків чи креативного розмальовування холодильника…

06 Липня, 2017

Пластикові вікна

Чому "плачуть" пластикові вікна

За дослідженням ТМ «REHAU», най­­більші проблеми, пов’язані з вікнами, – це протяги та волога (конденсат), яка утво­рюється на склі або відкосах.

25 Травня, 2017

Вікна для

ДИТЯЧА КІМНАТА "НА ВІДМІННО»

Завдяки шаленій дитячій фантазії та уяві у простій кімнаті відбуваються дивовижні події: виходи у відкритий космос, поєдинки чаклунів, битви піратів, польоти на драконах…

25 Травня, 2017

Вікна для

СПАЛЬНЯ, У ЯКІЙ НЕ БОЛИТЬ ГОЛОВА

Існує цілком справедливе переконання, що спальня призначена передусім для двох, але дуже важливих речей. По-перше, для міцного, спокійного і здорового сну. По-друге, для любовної втіхи закоханої пари.

Пріоритети, звісно, змінюються, проте і тихий сон, і пристрасне кохання в цілому дуже вдало поєднуються…

25 Травня, 2017

Вікна для

ВІТАЛЬНЯ. ТАМ, ДЕ ВИРУЄ ЖИТТЯ

Ми звикли до слова «вітальня» і вже не помічаємо у ній грецького слова «vitae», що означає життя.

Саме у вітальні ваше родинне життя відкривається друзям та колегам. Разом з ними ви проживаєте у ній багато важливих життєвих подій, більшість з яких, на щастя, радісні та святкові.

25 Травня, 2017

Вікна для

ОДОМАШНЕННЯ ДИКИХ БАЛКОНІВ

Ми віримо, що у вас є велике бажання засклити свій балкон. Просто до цього  руки не доходять. І це правда, бо ж так багато різних справ на щодень.

Однак, ми таки наважимося перевести проект «скління балкону» з пасивної фази в активну. Тож уперед  — до освоєння нових територій.

25 Травня, 2017

Вікна для

ГАРАНТОВАНА УНІКАЛЬНІСТЬ КОТЕДЖУ

Статус власника приватного будинку, особняка чи котеджу зобов’язує до оригінальних рішень. Ви ж не маєте наміру копіювати сусідську будівлю?

Отже, плануючи будівництво нового котеджу, час створити дивовижний шедевр.

25 Травня, 2017

Вікна для

ВАШ ПРАЦЬОВИТИЙ ОФІС

У сучасному темпі життя офіс інколи стає другою домівкою. Адже, буває, ми проводимо на роботі понад 8 годин на добу.

Тому, окрім ділової презентабельності та корпоративного стилю, важливою вимогою до атмосфери офісу є також і його комфортність. Вікна від компанії «Екран-Вікносвіт» є вдалим вибором, оскільки легко поєднують у собі стиль, красу та зручність.

25 Травня, 2017

Пластикові вікна

Чи безпечні пластикові вікна

У давні часи питання екологічності виробів не виникало, оскільки не було винайдено стільки хімічних сполук, які отруюють нам життя. Стрімкий розвиток нових технологій та можливостей спонукав науковців досліджувати їх вплив на довкілля і наш організм. Виявилося, ми нашкодили собі власними винаходами! Сьогодні проблему екологічності товарів та послуг уже ставлять на перший план.

24 Травня, 2017