0 800 50 22 14

Інфолінія

ГАРАНТОВАНА УНІКАЛЬНІСТЬ КОТЕДЖУ

25 Травня, 2017

Статус власника приватного будинку, особняка чи котеджу зобов’язує до оригінальних рішень. Ви ж не маєте наміру копіювати сусідську будівлю?

Отже, плануючи будівництво нового котеджу, час створити дивовижний шедевр.

Рекомендуємо вам запросити консультанта компанії «Екран-Вікносвіт» і отримати важливі переваги вже на етапі проектування:

  • Відповідність вікон та дверей кліматичним умовам. Де знаходиться котедж? Місто, передмістя, далеко за містом, в горах? Ми враховуємо навіть найменші нюанси!
  • Можливість повністю реалізувати власну ідею. Ми створимо вікна та двері будь-якої форми (круглі, трикутні, аркові, трапецієподібні). Відтак ви можете втілювати ваші найкреативніші задуми
  • Повноцінне функціонування вікон та дверей. Усі елементи найперше повинні працювати (відкриватися, закриватися, розсуватися), забезпечувати економію на опаленні та захищати від шуму, пилу, комах, пуху. Інакше кажучи, ми вміємо надати вікну нестандартної форми і зберегти його функціональність
  • Вигідний підбір матеріалів. Залежно від практичного застосування дверей та вікон ми підбираємо відповідний матеріал (дерево, алюміній, ПВХ).
  • Своєчасне скління котеджу. Після узгодження всіх деталей ми чітко за графіком доставимо і встановимо увесь комплекс світлопрозорих конструкцій

Також компанія «Екран-Вікносвіт» працює з уже збудованими котеджами, особняками, будинками. Це дуже цікава робота. Адже нам вдається зберегти автентичність і будівлі, і її архітектурної композиції. 

Варто відзначити, що після заміни старих вікон на нові котедж стає більш ощадливим в опаленні.

Обирайте практичність та красу вікон і дверей від компанії «Екран-Вікносвіт»!

Ми пропонуємо:

  • Профіль: Salamander StreamLine, Salamander 3D; дерев'яний брус ТЕРМОПЛЮС-78; дерев'яний брус Passiv92, дерево-алюмінієві системи
  • Склопакет: Thermo screen; Absolut screen
  • Додаткові опції фурнітури:

           - мікровентиляція (для щілинного провітрювання)
           - мікроліфт (розвантажує верхню петлю у закритому положенні створки, запобігає помилковому повороту ручки у відкритому положенні, збільшує довговічність вікна)
           - протизламна ручка «Hoppe Secustik»
           - додаткові елементи для протизламності досягнення класів ШК-1 — ШК-4

  • ​Декор: ламінування ПВХ-профілю, установка шпросів у склопакет, нестандартні форми, декоративні різьблені накладки для дерев'яних вікон, дерев'яні віконниці, рольставні.

25 Травня, 2017

Читайте також

Вікна для

ОДОМАШНЕННЯ ДИКИХ БАЛКОНІВ

25 Травня, 2017

Вікна для

ВАШ ПРАЦЬОВИТИЙ ОФІС

25 Травня, 2017